Csatolt dokumentumok
Leírás és Paraméterek
PELLENC PERA FLASH DÉTENTE TERMOVINIFIKÁCIÓS GÉPSOR
A vörös és fehér szőlő termovinifikációjának ez az innovatív eljárása lehetővé teszi a borok minőségének jelentős javulását és a végtermék típusának a fogyasztói igényekhez való igazítását.
A "Flash Detente" termovinifikációs eljárás a szőlő gyors, magas hőmérsékleten történő hőkezelésével, majd nyomáscsökkentéssel történő azonnali lehűtésével működik.
10/20/30 t/óra teljesítményű modellek.
A folyamatot teljes egészében egy programozható automata vezérli, amely a választott borkészítési módtól függően szabályozza a hőmérsékletet, amikor a szőlő elhagyja a fűtőkamrát (forró előerjesztéses maceráció: 70°C, gyors hőkezelés: 85°C).
Az egyszerű és intuitív tapintású kezelőfelület lehetővé teszi a kezelő számára a különböző működési paraméterek (hőmérséklet és macerációs idő) szabályozását, és tájékoztatja a kezelőt a működési hibákról.