Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VINARTISTAN UNIQUE 1/1

50.400 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4010184000
Elérhetőség: Raktáron

Tann Unique


Piros gyümölcsökből fájából származó tannin.
Gyártó: SILVATEAM

Leírás és Paraméterek

Tann UniqueÖsszetétel
Piros gyümölcsökből fájából származó tannin.

Általános jellemzők
A TannUniqueegy kondenzált, alacsony hőfokon kivont tannin,melyet piros-húsú gyümölcsök fájából, egy új, innovatív termelési technikával nyertek ki. Az egyedi, alacsony nyomású és hőmérsékletű módszer, megakadályozza a kívánatos aroma anyagok oxidációját, és megszünteti a negatív aromák kötődését .

A pozitív érzékszervi jellemzők mellett, kifejezetten gyümölcsös, cseresznyés, erdei bogyós jelleget ad a bornak. Ezek az aromák kiegészítik, a borban jelen lévő, monoterpenolokat, β-ionon β-damascenone, molekulákat. Az érlelés során, azTann Uniquearomái ötvöződnek a bor anyagaival, így komplex és tartós aroma anyagokat hoznak létre..
Az egyedülálló előállítási módszer is biztosítja a megnövelt ízérzetet, mely lágysággal és édességgel, valamint a nyers, fanyar jegyek érzetének csökkenésével párosul.

Alkalmazás
A Tann Uniquehasználható mind vörös és fehér borok javítására, az édesség, gyümölcsösség növelésére. Emellett csökkenti keserű, összehúzó, szárító jelleget.

Használati utasítás:
Folyamatos keverés mellett, egy rész Tann Unique-ot 10 rész vízben vagy borban feloldunk, majd a kezelendő tételhez adjuk, átmozgatjuk. Laboratóriumi tesztelés javasolt. Ajánlott legkésőbb 1-2 héttel palackozás előtt hozzáadni a tételhez. Ha későn kezeljük vele a bort, számoljunk változással, zavarodottságban, szűrhetőségben.

Adagolás
Fehér borok 1 - 10 g / hl
Vörösborok 1 - 15 g / hl

Származási hely: EU

Tárolás
Lezárt csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőző helyen.

Nettó tömeg: 1000g