Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VinartisFerm Top Red 100g

1.000 Ft
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4020448000
Elérhetőség: Előrendelhető

VinartisFerm Top Red 100g


Saccharomyces cerevisiae

Alkohol tolerancia 14% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 10-30°C között
Közepes erősségű erjesztés
Közepes tápsó szükséglet
Minimális színveszteség.
Ideális klasszikus, minőségi vörösbor készítéséhez.
Fokozza a gyümölcsös és fűszeres karaktert, a fajtajelleget kiemeli.
Elősegíti az almasav-bontást.


Minőségi, nagy potenciálú bor készítése (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Shiraz, Pinot Noir)
Újborok készítése
Friss és gyümölcsös vörösborok készítése


Leírás és Paraméterek

VINARTISFERM TOP RED 100g


Alkohol tolerancia 14% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 10-30°C között
Közepes erősségű erjesztés
Közepes tápsó szükséglet
Minimális színveszteség.
Ideális klasszikus, minőségi vörösbor készítéséhez.
Fokozza a gyümölcsös és fűszeres karaktert, a fajtajelleget kiemeli.
Elősegíti az almasav-bontást.

Alkalmazás:

Minőségi, nagy potenciálú bor készítése (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Shiraz, Pinot Noir)
Újborok készítése
Friss és gyümölcsös vörösborok készítése

Adagolás: 20-30 g/hl