Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Élesztő VINARTISFERM TOP FERM 100g

1.000 Ft
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4120612000
Elérhetőség: Raktáron

VINARTISFERM TOP FERM 100g Saccharomyces bayanus




Alkohol tolerancia 18% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 8-32°C között
Nagy erősségű, gyors erjesztés
Alacsony tápsó szükséglet
Nem megfelelő, nem optimális körülmények közötti sikeres erjesztést szolgálja (alacsony hőmérséklet, rossz alapanyag, stb.)

Leírás és Paraméterek

VINARTISFERM TOP FERM 100g


Saccharomyces bayanus


Alkohol tolerancia 18% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 8-32°C között
Nagy erősségű, gyors erjesztés
Alacsony tápsó szükséglet
Nem megfelelő, nem optimális körülmények közötti sikeres erjesztést szolgálja (alacsony hőmérséklet, rossz alapanyag, stb.)


Alkalmazás:
- Növeli a gyümölcsösséget ízben, illatban egyaránt.

Ajánlott :

Gyümölcscefrék készítése

Friss, gyümölcsös fehér és aromás rozéborok valamint pezsgők készítéséhez, újraindításhoz, kései szüretelésű tételekhez kifejezetten ajánlott.

Adagolás: 20-30 g/hl