Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VINARTISFERM TOP FERM 0,1/1

1.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4120612000
Elérhetőség: Raktáron

VinartisFerm Top Ferm


Saccharomyces bayanus


Alkohol tolerancia 18% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 8-32°C között
Nagy erősségű, gyors erjesztés
Alacsony tápsó szükséglet
Nem megfelelő, nem optimális körülmények közötti sikeres erjesztést szolgálja (alacsony hőmérséklet, rossz alapanyag, stb.)


Alkalmazás:

•Növeli a gyümölcsösséget ízben, illatban egyaránt.

Ajánlott :

Gyümölcscefrék készítése

style="margin-left: 40px;"•Friss, gyümölcsös fehér és aromás rozéborok valamint pezsgők készítéséhez, újraindításhoz, kései szüretelésű tételekhez kifejezetten ajánlott.

Adagolás: 20-30 g/hl

Leírás és Paraméterek

VinartisFerm Top Ferm


Saccharomyces bayanus


Alkohol tolerancia 18% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 8-32°C között
Nagy erősségű, gyors erjesztés
Alacsony tápsó szükséglet
Nem megfelelő, nem optimális körülmények közötti sikeres erjesztést szolgálja (alacsony hőmérséklet, rossz alapanyag, stb.)


Alkalmazás:

•Növeli a gyümölcsösséget ízben, illatban egyaránt.

Ajánlott :

Gyümölcscefrék készítése

style="margin-left: 40px;"•Friss, gyümölcsös fehér és aromás rozéborok valamint pezsgők készítéséhez, újraindításhoz, kései szüretelésű tételekhez kifejezetten ajánlott.

Adagolás: 20-30 g/hl