Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VinartisFerm Fresh White 100g

1.000 Ft
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4120636000
Elérhetőség: Raktáron

VinartisFerm Fresh White 100g


saccharomyces cerevisiae

Alkohol tolerancia : 15% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet : 13-30°C között
Közepes erősségű erjesztés
Közepes tápsó szükséglet
Jól tolerálja a normál gyümölcslevek és a must SO2 szintjét
Kiemeli a fajtajelleget.

Leírás és Paraméterek

VinartisFerm Fresh White 100g


saccharomyces cerevisiae

Alkohol tolerancia : 15% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet : 13-30°C között
Közepes erősségű erjesztés
Közepes tápsó szükséglet
Jól tolerálja a normál gyümölcslevek és a must SO2 szintjét
Kiemeli a fajtajelleget.

Friss, gyümölcsös fehérborokhoz kifejezetten ajánlott.
Fajtajelleg kiemeléséhez ajánljuk, akár túlérett illetve magas cukortartalmú tételekhez.

Adagolás: 20-30 g/hl