Leírás és Paraméterek
VinartisTan Galitan 1kg E181
ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK:
Amorf, finomszemcsés sárgás színű por, enyhe virágillattal.
Hidrolizált gallotannin, amely bontja a glukóz-galluszsav kötést, így segít stabilizálni a bor illatanyagait. Csökkenti a hibás illatok kialakulásának lehetőségét. Világos színe miatt alkalmas fehér borok kezelésére. Támogatja a kénezés baktériumölő és antioxidáns hatását.
Segít megelőzni a vasas és rezes töréseket.
ALKALMAZÁS
Antioxidáns hatás.
Ízkíemelő hatás.
A hibás ízek kialakulását csökkenti.
Legjobb hatást musthoz adagolva érhetjük el.
ADAGOLÁS
Borkészítés során: 3-10 g/hl
Készre kezeléskor: 4-8 g/hl
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Folyamatos keverés közben 10-szeres mennyiségű borban, vagy vízben feloldani.
TÁROLÁS:
Eredeti csomagolásban, Száraz, hűvös helyen, idegen szagot kibocsátó anyagtól elkülönítve.