Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Enzim Pektinbontó Sihazym Claro 500g

39.350 Ft (30.984 Ft + ÁFA)
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4020021000
Elérhetőség: Raktáron

Sihazym Claro 500g


Granulált pektinbontó enzim, nehezen ülepedő borokhoz.


Általános jellemzők:
A Sihazym Claro egy új enzimes készítmény, amelyet speciálisan a nehezen tisztuló fehér mustokhoz fejlesztettek ki.
A készítmény magas polygalatturonase, pektin-liáz és pektin-észteráz tevékenységekkel bír.
Összetettsége által a vastag pektinű, és nagyon nehezen tisztuló fajtákra kíváló.
• szőlő fajták, mint a muskotályos fajták, Sauvignon Blanc, Bianca stb,
• macerált tételek esetén,
• túlérett szőlő esetén.
Optimális működési hőmérséklet: 15°C (5°C must esetén 4g/hl dózis ajánlott.).
Amennyiben nem kritikus helyzetben alkalmazzák, nagyon gyors ülepedést, a borkészítés idejének, és hűtési költségének csökkenését eredményezi.
A Sihazym Claro nem génmanipulált termék és nincsen másodlagos negatív hatása a borra, mint az oxidálás, vagy cinnamyl-észteráz.

Alkalmazás:
• nehéz tisztulás, gyors ülepedés elérése esetén
• minden alkalommal, amikor a gyorsaság a fő szempont (rövid munka fázis, gépigény, stb.)
• túlérett szőlő
• macerálás

Adagolás:
1-3 g/100L
Az adag függ a szőlő fajtájától, a pH-tól, a hőmérséklettől és a rendelkezésre álló
technológiától.

Használati útmutató:
Használja a terméket 10szeres mennyiségű vízben feloldva és keverje a musthoz.

Tárolás:
Lezárt csomagban: a legjobb, ha 5 °C körül, száraz helyen.
Megnyitott csomag: gondosan zárjuk le a csomagot, és tartsuk a hűtőszekrényben, használja egy éven belül.

Nettó tömeg: 1000g

Származási hely: EU

Leírás és Paraméterek

Sihazym Claro 500g


Granulált pektinbontó enzim, nehezen ülepedő borokhoz.


Általános jellemzők:
A Sihazym Claro egy új enzimes készítmény, amelyet speciálisan a nehezen tisztuló fehér mustokhoz fejlesztettek ki.
A készítmény magas polygalatturonase, pektin-liáz és pektin-észteráz tevékenységekkel bír.
Összetettsége által a vastag pektinű, és nagyon nehezen tisztuló fajtákra kíváló.
• szőlő fajták, mint a muskotályos fajták, Sauvignon Blanc, Bianca stb,
• macerált tételek esetén,
• túlérett szőlő esetén.
Optimális működési hőmérséklet: 15°C (5°C must esetén 4g/hl dózis ajánlott.).
Amennyiben nem kritikus helyzetben alkalmazzák, nagyon gyors ülepedést, a borkészítés idejének, és hűtési költségének csökkenését eredményezi.
A Sihazym Claro nem génmanipulált termék és nincsen másodlagos negatív hatása a borra, mint az oxidálás, vagy cinnamyl-észteráz.

Alkalmazás:
• nehéz tisztulás, gyors ülepedés elérése esetén
• minden alkalommal, amikor a gyorsaság a fő szempont (rövid munka fázis, gépigény, stb.)
• túlérett szőlő
• macerálás

Adagolás:
1-3 g/100L
Az adag függ a szőlő fajtájától, a pH-tól, a hőmérséklettől és a rendelkezésre álló
technológiától.

Használati útmutató:
Használja a terméket 10szeres mennyiségű vízben feloldva és keverje a musthoz.

Tárolás:
Lezárt csomagban: a legjobb, ha 5 °C körül, száraz helyen.
Megnyitott csomag: gondosan zárjuk le a csomagot, és tartsuk a hűtőszekrényben, használja egy éven belül.

Nettó tömeg: 1000g

Származási hely: EU