Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SIHA PROFERM BIO 1/1

25.400 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4020049000
Elérhetőség: Raktáron

Siha Proferm Bio


Speciális élesztősejtfal készítmény bio borokhoz

A SIHA PROFERM Bio élesztő tápanyag 100% -ban igazolt (megfelel a 203/2012/EK rendelet kritériumainak a bio bor esetében), élesztősejtfalból készült szerves tápanyag amely ásványi anyagokkal, vitaminokkal, szterolokkal és lipidekkel kiegészített a biztonságos alkoholos erjedés megkönnyítése érdekében.

Leírás és Paraméterek

Siha Proferm Bio


Speciális élesztősejtfal készítmény bio borokhoz

A SIHA PROFERM Bio élesztő tápanyag 100% -ban igazolt (megfelel a 203/2012/EK rendelet kritériumainak a bio bor esetében), élesztősejtfalból készült szerves tápanyag amely ásványi anyagokkal, vitaminokkal, szterolokkal és lipidekkel kiegészített a biztonságos alkoholos erjedés megkönnyítése érdekében. (szterolok és lipidek támogatják az aktív élesztősejtek sejt integritását és sejtfal stabilitását, és ezáltal hozzájárulnak a magas alkoholtartalmú borok teljes erjesztéséhez). Jellemzői a Saccharomyces cerevisiae törzsből származó szaporításon alapulnak.

Adagolás:20-40g/hl
606/2009 / EU rendelet szerint a SIHA PROFERM Bio élesztő tápanyag maximális mennyisége 40g/hl. Nagyobb dózis esetén az élesztősejt-falelemek határértékeit túllépik.

Használat:
Alkoholos erjedés egésze alatt használhatjuk. 10-szeres vízmennyiségben oldjuk fel, majd alaposan keverjük el a tétellel.

Tárolás: Bontatlan csomagolásban4-10°C hőmérsékleten. Rövid ideig 20°C hőmérsékleten is tárolhatjuk. A megbontott csomagokat azonnal fel kell használni.

Származás: EU

Nettó tömeg: 1000g