Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SIHA DESTAROME 0,5/1

6.731 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4020047000
Elérhetőség: Raktáron

Siha Destarome


A SIHA DESTAROME egy különleges élesztő a nemes gyümölcspálinkák erjesztésére és erősen aromás párlatok előállítására. Támogatja az aromakomponensek felszabadulását a gyümölcsből az erjesztés alatt. Magas hőmérsékleti toleranciája legalább 15°C. Problémás, nehezen erjeszthető tételeket is biztosan erjeszti. Az élesztő hidegtűrő valamint nagyon gyors erjesztési kezdet és megbízható alapos erjesztés jellemzi, optimális hőmérséklet 10-15°C. Kiváló aromaképző, vadélesztők és káros baktériumok elleni magas tolerancia, legfeljebb 16 térfogatszázalékig történő erjesztés és elhanyagolható habzás jellemzi.

Alkalmazás
Alapvetően a tételt a lehető leghamarabb kezelni kell. Ez biztosítja az alkoholhozamot is. A hosszabb ideig tartó állások kedveznek a vadélesztők és a nemkívánatos baktériumok ellenőrizetlen szaporodásának. Az erjesztési hőmérséklettartomány 10-35°C között van. Minél magasabb az alkoholtartalom, annál alacsonyabb az erjesztési hőmérséklet. Az optimális hőmérséklet 15-20°C. Nagy konténerek használata esetén megfelelő hűtést kell biztosítani. Az élesztő 80 mg/l SO2-mennyiséget könnyedén tolerál. Az erjesztés során a cefre SO
Adagolás
Normál körülmények között 10-20g/hl
Nehezen erjeszthető tételeknél 20-40g/hl
Újraoltás esetén 30-60g/hl

Használat
Az élesztőt 10-szeres vízben, 20–30 ° C-on elkeverjük, 10 percig állni hagyjuk, majd alaposan keverjük és hozzáadjuk a tételhez. A keverés nem szükséges, ha a cefrét az élesztő készítményre pumpáljuk.

Tárolás: Lezárt csomagolásban. Száraz, hűvös, jól szellőző helyen.

Származás: EU

Nettó tömeg: 500g

Leírás és Paraméterek

Siha Destarome


A SIHA DESTAROME egy különleges élesztő a nemes gyümölcspálinkák erjesztésére és erősen aromás párlatok előállítására. Támogatja az aromakomponensek felszabadulását a gyümölcsből az erjesztés alatt. Magas hőmérsékleti toleranciája legalább 15°C. Problémás, nehezen erjeszthető tételeket is biztosan erjeszti. Az élesztő hidegtűrő valamint nagyon gyors erjesztési kezdet és megbízható alapos erjesztés jellemzi, optimális hőmérséklet 10-15°C.