Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

REDOX AROM antioxidáns 1kg

6.600 Ft (5.197 Ft + ÁFA)
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4010027000
Elérhetőség: Előrendelhető

Redox Arom


Antioxidáns must és bor aroma megőrzésére

Összetétel:
L-aszkorbinsav (E300) 35%; K metabiszulfit (E224) 55%, tisztított gallo tanninok 10%

Alkalmazás:
Az illatban gazdag borok elérése érdekében fontos, hogy az illékony molekulákat érezhető formában tartsuk. A Redox Arom úgy lett kifejlesztve, hogy megvédje ezeket az aromás vegyületeket az oxidációtól. A speciális formula tannin és aszkorbinsav magas antioxidáns tulajdonságain alapul, amely hatékonyabb, ha kén-dioxiddal kombinálják. A Redox Arom közvetlen alkalmazása a szőlőre vagy a mustra (közvetlenül a zúzás után) lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan eltávolítsuk az oxigént, megvédve az aromatikus(terpének) és fenolos vegyületeket. Megfelelő redoxpotenciál keletkezik, elkerülve a korai oxidációt, ami egy frissebb borhoz vezet, amely tulajdonságait hosszú időn keresztül változatlan formában megőrzi. Ezenkívül a Redox Arom hozzáadásával megakadályozható a nem kívánatos anyagok megjelenése (azaz hidrogén-szulfid, illékony tiolok stb.) és csökkenti az oxidatív vegyületek, például az acetaldehid és a gamma-butirolakton fejlődését. A Botrytis által érintett szőlő feldolgozása során a Redox Arom fontos szerepet játszik a must védelme érdekében a laccase oxidáló hatásától. A feldolgozáskor alkalmazott Redox Arommal készült borok intenzívebb, finomabb és tisztább aromákat és stabilabb színeket eredményeznek.

Adagolás

10-20 g/100 kg szőlő mennyiséghez vagy musthoz.

Tárolás: Lezárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen tartandó.

Származás: EU

Nettó tömeg: 1kg

Leírás és Paraméterek

Redox Arom 1kg


Antioxidáns must és bor aromáinak megőrzésére

Összetétel:
L-aszkorbinsav (E300) 35%; K metabiszulfit (E224) 55%, tisztított gallo tanninok 10%

Alkalmazás:
Az illatban gazdag borok elérése érdekében fontos, hogy az illékony molekulákat érezhető formában tartsuk. A Redox Arom úgy lett kifejlesztve, hogy megvédje ezeket az aromás vegyületeket az oxidációtól. A speciális formula tannin és aszkorbinsav magas antioxidáns tulajdonságain alapul, amely hatékonyabb, ha kén-dioxiddal kombinálják. A Redox Arom közvetlen alkalmazása a szőlőre vagy a mustra (közvetlenül a zúzás után) lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan eltávolítsuk az oxigént, megvédve az aromatikus(terpének) és fenolos vegyületeket. Megfelelő redoxpotenciál keletkezik, elkerülve a korai oxidációt, ami egy frissebb borhoz vezet, amely tulajdonságait hosszú időn keresztül változatlan formában megőrzi. Ezenkívül a Redox Arom hozzáadásával megakadályozható a nem kívánatos anyagok megjelenése (azaz hidrogén-szulfid, illékony tiolok stb.) és csökkenti az oxidatív vegyületek, például az acetaldehid és a gamma-butirolakton fejlődését. A Botrytis által érintett szőlő feldolgozása során a Redox Arom fontos szerepet játszik a must védelme érdekében a laccase oxidáló hatásától. A feldolgozáskor alkalmazott Redox Arommal készült borok intenzívebb, finomabb és tisztább aromákat és stabilabb színeket eredményeznek.

Adagolás

10-20 g/100 kg szőlő mennyiséghez vagy musthoz.

Tárolás: Lezárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen tartandó.

Származás: EU

Nettó tömeg: 1kg