Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NACALIT PORE-TEC 20kg

533 Ft (420 Ft + ÁFA)
Menny.:KILóGRAMM
Legkisebb rendelhető mennyiség: 20!
Cikkszám: 4070195000
Egységár: 533,40 Ft/KILóGRAMM
Elérhetőség: Raktáron

NaCalit® PORE-TEC 20kg


Az ár 1 kg termékre vonatkozik. 20 kg-os kiszerelésben rendelhető.

Nátrium-kálcium bentonit magas fokú technológiai követelményekre az italtechnológiában.

Leírás és Paraméterek

NACALIT PORE-TEC 20kg


Termék jellemzoi:

A NaCalit® PORE-TEC az abszolút csúcsminoségu nátrium-kálcium bentonit magas fokú technológiai követelményekre az italtechnológiában. PORE-TEChnológiával granulálva. A jelenleg hatályos törvények és rendelkezések szerint engedélyezett, tisztaság és minoség tekintetében szaklaboratóriumban bevizsgált termék.


Kezelési cél

A NaCalit® PORE-TEC flokkulációs-, adszorpciós képessége, illetve tisztító hatása is kiváló. Problémás
esetekben is hatékony.


A termék és hatása

A PORE-TEChnológia a felhasználás során az alábbi elonyöket szolgáltatja:

Szemmel láthatóan szabályosabb granulátum:
Könnyebben oldható (nedvesítheto) és szuszpendálható.
Speciális lyukacsos-szivacsos felületkialakítás:
Intenzívebb és szelektívebb fehérje- és kolloid megkötés,
Eros tisztító hatás, még problémás esetekben is, mint pl. magas pH érték esetén.
Célirányos ásvány kiválasztás:
Világos színérol könnyen felismerheto,
Még kíméletesebb derítohatás,
Még könnyebb szurhetoség,
Alaposabb flokkuláció,
Kis mennyiségu üledék,
Szín megorzés,
Nagyfokú tisztaság,
Különösen alacsony vastartalom.


Adagolása

50 - 150 g / hl. Szükség esetén az adag emelheto.


Alkalmazása

Felhasználás elott ellenorizzük, hogy a szuszpenzió idegen szagtól mentes! A NaCalit® PORE-TEC-et 3-5-szörös vízmennyiségbe lassan keverjük el. Legalább 4-6 órán át, de optimális esetben inkább 12 órán át hagyjuk duzzadni, majd leülepedni. Ezután öntsük le róla a felesleges vízmennyiséget. Az ily módon nyert NaCalit® PORE-TEC pépet állandó keverés mellett adjuk hozzá a kezelendo borhoz, vagy gyümölcsléhez.