Leírás és Paraméterek
Harmony Color
Szín stabilizálás és struktúra javítás vörös boroknál maceráció és érlelés alatt.
Összetétel:
Komplex poliszacharid, polifenol
Általános jellemzők:
A Harmony Color alkalmas vörös és rozé borok kezelésére mind az erjesztés, mind az érlelés során. A fenolos frakciók jelenlétének köszönhetően serkenti és felgyorsítja azokat a reakciókat, amelyek az antocianin polimerizációjához, stabilizálásához vezetnek ill. elősegiti az oxigénmolekulákkal történő kölcsönhatást vörösborok esetén. A Harmony Color jelentős felszívódást mutat ami kellemes és rendkívül tiszta borokat eredményez organoleptikus szempontból. Jellemzőinek köszönhetően ideális hatása mikro-oxigenizáció és nyilt fejtés során.
Adagolás: 10-30 g/hl (100-300 mg/l)
Használat:
A terméket egy kis vízben feloldva, vagy közvetlenül az adott tételhez adagoljuk alaposan elkeverve.
Tárolás:
A bontatlan csomagot jól szellőző, hűvös, száraz helyen tároljuk.
A bontott csomagot jól visszazárva ugyanilyen körülmények között tároljuk.
Származás:EU
Nettó tömeg:100g