Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ENOITALIA BB40 BAG IN BOX TÖLTŐ

Cikkszám: 9040227000
Elérhetőség: Előrendelhető

ENOITALIA BB40 BAG IN BOX TÖLTŐ


Beg in box BB40 Videó

Leírás és Paraméterek

ENOITALIA BB40 BAG IN BOX TÖLTŐ

 

Automata töltőgép, amelyet egy vagy folyamatos zsákok töltésére terveztek; élelmiszer-folyadékok (bor, olaj, gyümölcslevek), viszkózus folyadékok (krémek, szószok), ipari folyadékok (kenőanyagok, szappanok) töltésére tervezték.
Alkalmazása környezeti hőmérséklettől 100 °C-ig terjedő hőmérsékleten lehetséges.

A gép teljes egészében rozsdamentes acélból készült, nagy görgős felülettel a zsákok csúsztatásához (10-20 literes térfogatok esetén kihúzható)

Négy kerékkel a kezeléshez és a telepítéshez. Töltési ciklus a következőket tartalmazza: nyitás, adagolás, vákuum, nitrogén, zárás. A kezelő felügyeli a ciklust, és szétválasztja a megtöltött és a töltendő tartályokat.

Az önfelszívó szivattyúk standard használata gumikerékkel és szabályozó inverterrel garantálja a gép könnyű és gyors indítását, az állandó áramlást, a folyadék finom átadását. Lehetőség van a töltőberendezés felszerelésére különböző alternatív típusú szivattyúkkal.

A pneumatikus kihúzófogók szabványos használata lehetővé teszi a nyitási és zárási műveletek pontosságát és megbízhatóságát, valamint a használt kupak típusának lecserélésének egyszerűsítését.

PONTOSSÁG: a SIEMENS PLC-vel felszerelt vezérlőpanel lehetővé teszi a töltés összes fázisának kezelését, a gépet bármilyen kezelt folyadéktípushoz (bor, olaj, gyümölcslevek, krémek ...) igazítva. Lehetőség van automatikus, kézi vagy lépésenkénti ciklusú töltésre. Három különböző szintű kalibrálás, mikrohiba, makrohiba, automatikus hangolás. A térfogatok megismételhetősége -0,2%-os hibával.

BIZTONSÁG ÉS TISZTÍTÁS: teljes védelem a gép használatakor a biztonsági korlátok és az indítógombok jelenlétével. A gép automatikus programokkal van felszerelve a fertőtlenítéshez mind tisztítószerekkel, mind 110C°-os gőzzel (megfelelő készlet szükséges). A CIP mosási körhöz alapfelszereltségként rozsdamentes acél csapot szállítunk. A csepegésgátló teljes zárószelep garantálja, hogy a töltés végén ne szivárogjanak ki folyadékok. A VACUUM töltőrendszer (alsó tartályzáró rendszer) amellett, hogy minimálisra csökkenti a töltött termékek szennyeződésének kockázatát, megkönnyíti a telepítést és a formátumváltást, elkerülve a töltőfej magasságának beállítását. Lehetőség 10"-os vagy 30"-os házszűrő beépítésére (a géptesttől különállóan), a töltés előtti végső sterilizálási biztonság érdekében.Beg in box BB40 Videó