Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CHALLENGE FAJÉLESZTŐ 0,5/1

1.950 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4020044000
Elérhetőség: Raktáron

VinartisFerm Challenge fajélesztő 500g


Szárított fajélesztő fehér és vörösbor erjesztésére.

Tulajdonságai

Törzs: Saccharomuces Cerevisiae
Erjedési hőmérséklet: Hidegtürő 8-15 C°-ig
SO2 rezisztencia: Igen ellenálló, 100 mg/l – ig

Adagolás

Fehér musthoz való használat esetén: 20-30 g/hl

Vörös cefrénél való alkalmazásnál: 10-20 g/100 kg

Felhasználás

Az optimális élesztő aktivitás eléréséhez a szárított élesztőt kb. 10-szeres mennyiségű 35-40 C° - os vízben folyamatos keverés mellett feloldjuk. 15-20 perc állásidő után a szuszpenziót fokozatosan a must hőmérsékletére hűtjük a beoltandó musttal. Ezután keverés mellett a musthoz adagoljuk.

Felhasználás során javasoljuk tápsó alkalmazását.

Tárolás

Eredeti csomagolásban, Száraz, hűvös helyen, idegen szagot kibocsátó anyagtól elkülönítve.

Leírás és Paraméterek

VinartisFerm Challenge fajélesztő 500g


Szárított fajélesztő fehér és vörösbor erjesztésére.

Tulajdonságai

Törzs: Saccharomuces Cerevisiae
Erjedési hőmérséklet: Hidegtürő 8-15 C°-ig
SO2 rezisztencia: Igen ellenálló, 100 mg/l – ig

Adagolás

Fehér musthoz való használat esetén: 20-30 g/hl

Vörös cefrénél való alkalmazásnál: 10-20 g/100 kg

Felhasználás

Az optimális élesztő aktivitás eléréséhez a szárított élesztőt kb. 10-szeres mennyiségű 35-40 C° - os vízben folyamatos keverés mellett feloldjuk. 15-20 perc állásidő után a szuszpenziót fokozatosan a must hőmérsékletére hűtjük a beoltandó musttal. Ezután keverés mellett a musthoz adagoljuk.

Felhasználás során javasoljuk tápsó alkalmazását.

Tárolás

Eredeti csomagolásban, Száraz, hűvös helyen, idegen szagot kibocsátó anyagtól elkülönítve.