Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ALMASAVBONTÓ 25 HL-HEZ SIHALACT OENO

30.670 Ft (24.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4020054000
Elérhetőség: Raktáron

SIHALACT OENO Almasavbontó baktérium



A terméket -18 °C, fagyasztva kell tárolni. Ilyen körülmények között legalább 36 hónapig megőrzi teljes körű aktivitását. 4°C hőmérsékleten a termék legalább 18 hónapig aktív marad.

A fagyasztott termék postai szállítása nem lehetséges. Személyes átvétel az üzletben.

Leírás és Paraméterek

Almasavbontó baktérium


25 hl-hez

Figyelem! Kizárólag mélyfagyasztott állapotban tárolható és szállítható termék!
Futárszolgálattal történő szállítása nem lehetséges.

Összetevők:

Válogatott almasavbontó baktérium.


Általános jellemzők:

A baktérium készítmény


- Biztonságos erjedést biztosít minimum 3,2 pH mellett
- Ellenáll a kéndioxidnak a következő adagokig (összes kén 40mg/l, szabad kén 10 mg/l)
- Alkoholtűrő 14-15 % -ig
- Optimális hőmérséklet 18-22 °C
- Változatlanul hagyja a bor érzékszervi tulajdonságait



Használat:

A baktérium az almasav bontás azonnali elindítására ajánlott fehér és vörös boroknál.

A beoltás az alkoholos erjedés teljes lezajlása után ajánlott, az első derítés után mellyel eltávolítjuk a durva üledékeket.

Vörös bor kezelésnél az utóerjedéses áztatás során is használható. A béta-glukanáz hatású enzimek nem csökkentik a baktérium hatékonyságát.


Használati utasítás:


- Oldjuk fel a tasak tartalmát 10-szeres mennyiségű 20-30 °C –os desztillált, klórmentes vízben
- Rázzuk fel az oldatot hogy ne legyen üledék, és biztosítsuk a kontaktust a folyadékkal
- Várjunk 15 percig mielőtt az oldatot a borhoz adjuk
- Az oldatot vagy fejtéskor adjuk a borhoz, vagy forgassuk meg szivattyúzással a bort a tartályban
- Tartsuk a bor hőmérsékletét 18-22 °C –on az erjedés végéig



Tárolás:

A zárt tasakokat tartsuk mélyhűtőben.

A felbontott tasakokat zárjuk vissza, tegyük ismét a mélyhűtőbe és a legrövidebb időn belül használjuk fel.

Óvjuk a nedvességtől.