Cikkszám: | 4020021000 |
Sihazym Claro 500gGranulált pektinbontó enzim, nehezen ülepedő borokhoz. Általános jellemzők: A Sihazym Claro egy új enzimes készítmény, amelyet speciálisan a nehezen tisztuló fehér mustokhoz fejlesztettek ki. A készítmény magas polygalatturonase, pektin-liáz és pektin-észteráz tevékenységekkel bír. Összetettsége által a vastag pektinű, és nagyon nehezen tisztuló fajtákra kíváló. • szőlő fajták, mint a muskotályos fajták, Sauvignon Blanc, Bianca stb, • macerált tételek esetén, • túlérett szőlő esetén. Optimális működési hőmérséklet: 15°C (5°C must esetén 4g/hl dózis ajánlott.). Amennyiben nem kritikus helyzetben alkalmazzák, nagyon gyors ülepedést, a borkészítés idejének, és hűtési költségének csökkenését eredményezi. A Sihazym Claro nem génmanipulált termék és nincsen másodlagos negatív hatása a borra, mint az oxidálás, vagy cinnamyl-észteráz. Alkalmazás: • nehéz tisztulás, gyors ülepedés elérése esetén • minden alkalommal, amikor a gyorsaság a fő szempont (rövid munka fázis, gépigény, stb.) • túlérett szőlő • macerálás Adagolás: 1-3 g/100L Az adag függ a szőlő fajtájától, a pH-tól, a hőmérséklettől és a rendelkezésre álló technológiától. Használati útmutató: Használja a terméket 10szeres mennyiségű vízben feloldva és keverje a musthoz. Tárolás: Lezárt csomagban: a legjobb, ha 5 °C körül, száraz helyen. Megnyitott csomag: gondosan zárjuk le a csomagot, és tartsuk a hűtőszekrényben, használja egy éven belül. Nettó tömeg: 1000g Származási hely: EU |
|
Elérhetőség: | Raktáron |