Cikkszám: | 4121275000 |
VinartisFerm Top White Arom 100gSaccharomyces cerevisiae Alkohol tolerancia 13% (v/v) Optimális erjesztési hőmérséklet 10–32°C között Közepes erősségű erjesztés Alacsony tápsó szükséglet Jól tolerálja a normál gyümölcslevek és a must SO2 szintjét Alacsony hőmérsékleten történő erjesztéshez készült, magas béta-glükozidáz aktivitású, nagy mennyiségű aromaanyagokat termelő törzs. Növeli a gyümölcsösséget ízben, illatban egyaránt. Alkalmazás: •Friss, gyümölcsös fehérborokhoz kifejezetten ajánlott. •Rizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Semillion, muskotályos fajtákhoz ajánljuk. Adagolás: 20-30 g/hl |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Egységár: | 1.000,00 Ft/DARAB |