Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VinartisFerm Top White Arom 100g

1.000 Ft (787 Ft + ÁFA)
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4121275000
Egységár: 1.000,00 Ft/DARAB
Elérhetőség: Raktáron

VinartisFerm Top White Arom 100g


Saccharomyces cerevisiae


Alkohol tolerancia 13% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 10–32°C között
Közepes erősségű erjesztés
Alacsony tápsó szükséglet
Jól tolerálja a normál gyümölcslevek és a must SO2 szintjét
Alacsony hőmérsékleten történő erjesztéshez készült, magas béta-glükozidáz aktivitású, nagy mennyiségű aromaanyagokat termelő törzs.
Növeli a gyümölcsösséget ízben, illatban egyaránt.

Alkalmazás:

•Friss, gyümölcsös fehérborokhoz kifejezetten ajánlott.
•Rizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Semillion, muskotályos fajtákhoz ajánljuk.

Adagolás: 20-30 g/hl

Leírás és Paraméterek

VinartisFerm Top White Arom 100g


Saccharomyces cerevisiae


Alkohol tolerancia 13% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 10-32°C között
Közepes erősségű erjesztés
Alacsony tápsó szükséglet
Jól tolerálja a normál gyümölcslevek és a must SO2 szintjét
Alacsony hőmérsékleten történő erjesztéshez készült, magas béta-glükozidáz aktivitású, nagy mennyiségű aromaanyagokat termelő törzs.
Növeli a gyümölcsösséget ízben, illatban egyaránt.

Alkalmazás:

Friss, gyümölcsös fehérborokhoz kifejezetten ajánlott.
Rizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Semillion, muskotályos fajtákhoz ajánljuk.

Adagolás: 20-30 g/hl