VinartisFerm Top Red 100g

Cikkszám: 4020448000

VinartisFerm Top Red 100g


Saccharomyces cerevisiae

Alkohol tolerancia 14% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 10-30°C között
Közepes erősségű erjesztés
Közepes tápsó szükséglet
Minimális színveszteség.
Ideális klasszikus, minőségi vörösbor készítéséhez.
Fokozza a gyümölcsös és fűszeres karaktert, a fajtajelleget kiemeli.
Elősegíti az almasav-bontást.


Minőségi, nagy potenciálú bor készítése (Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Shiraz, Pinot Noir)
Újborok készítése
Friss és gyümölcsös vörösborok készítése


Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 1.000,00 Ft/DARAB
1.000 Ft (787 Ft + ÁFA)
Menny.:DARAB
További információk a termékről