Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VINARTISFERM TOP FERM 10/1

72.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4020722000
Elérhetőség: Raktáron

VinartisFerm Top Ferm



Saccharomyces bayanus


Alkohol tolerancia 18% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 8-32°C között
Nagy erősségű, gyors erjesztés
Alacsony tápsó szükséglet
Nem megfelelő, nem optimális körülmények közötti sikeres erjesztést szolgálja (alacsony hőmérséklet, rossz alapanyag, stb.)

Alkalmazás:

•Növeli a gyümölcsösséget ízben, illatban egyaránt.

Ajánlott :

Gyümölcscefrék készítése
•Friss, gyümölcsös fehér és aromás rozéborok valamint pezsgők készítéséhez, újraindításhoz, kései szüretelésű tételekhez kifejezetten ajánlott.

Adagolás: 20-30 g/hl

style="margin-left:78.2pt;"

Leírás és Paraméterek

VinartisFerm Top Ferm



Saccharomyces bayanus


Alkohol tolerancia 18% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 8-32°C között
Nagy erősségű, gyors erjesztés
Alacsony tápsó szükséglet
Nem megfelelő, nem optimális körülmények közötti sikeres erjesztést szolgálja (alacsony hőmérséklet, rossz alapanyag, stb.)

Alkalmazás:

•Növeli a gyümölcsösséget ízben, illatban egyaránt.

Ajánlott :

Gyümölcscefrék készítése
•Friss, gyümölcsös fehér és aromás rozéborok valamint pezsgők készítéséhez, újraindításhoz, kései szüretelésű tételekhez kifejezetten ajánlott.

Adagolás: 20-30 g/hl

style="margin-left:78.2pt;"