Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VINARTISFERM PINK BERRY 10/1

69.350 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4020708000
Elérhetőség: Raktáron

 

VinartisFerm Pink Berry


Saccharomyces cerevisiae


Alkohol tolerancia 14% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 13-30°C között
Közepes erősségű erjesztés
Közepes tápsó szükséglet
Jól tolerálja a normál gyümölcslevek és a must SO2 szintjét
Megfelelő táplálással ez az élesztő a fajtajelleg kihangsúlyozását szolgálja.
Magas savtartalmú, ropogós fajtákhoz kifejezetten ajánlott.

Alkalmazás:

•Friss, üde, primőr fehér és aromás rozéborok valamint gyümölcsös vörösborok készítéséhez.

•Édes borok készítéséhez is alkalmas.

Adagolás: 20-30 g/hl

Leírás és Paraméterek

 

VinartisFerm Pink Berry


Saccharomyces cerevisiae


Alkohol tolerancia 14% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 13-30°C között
Közepes erősségű erjesztés
Közepes tápsó szükséglet
Jól tolerálja a normál gyümölcslevek és a must SO2 szintjét
Megfelelő táplálással ez az élesztő a fajtajelleg kihangsúlyozását szolgálja.
Magas savtartalmú, ropogós fajtákhoz kifejezetten ajánlott.

Alkalmazás:

•Friss, üde, primőr fehér és aromás rozéborok valamint gyümölcsös vörösborok készítéséhez.

•Édes borok készítéséhez is alkalmas.

Adagolás: 20-30 g/hl