Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VINARTISFERM FRESH RED 0,5/1

3.500 Ft
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4020804000
Elérhetőség: Előrendelhető

VinartisFerm Fresh Red


Saccharomyces cerevisiae


Alkohol tolerancia 15% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 13 – 30°C között
Közepes erősségű erjesztés
Közepes tápsó szükséglet
Jól tolerálja a normál gyümölcslevek és a must SO2 szintjét
Megfelelő táplálással ez az élesztő a fajtajelleg kihangsúlyozását szolgálja.
Észter és glicerol képző tulajdonsága által, érett gyümölcsös jegyeket hoz.
Az almasavbontást elősegíti.

Alkalmazás:

•Friss, gyümölcsös vörösborok készítéséhez.

Adagolás: 20-30 g/hl

Leírás és Paraméterek

VinartisFerm Fresh Red


Saccharomyces cerevisiae


Alkohol tolerancia 15% (v/v)
Optimális erjesztési hőmérséklet 13 – 30°C között
Közepes erősségű erjesztés
Közepes tápsó szükséglet
Jól tolerálja a normál gyümölcslevek és a must SO2 szintjét
Megfelelő táplálással ez az élesztő a fajtajelleg kihangsúlyozását szolgálja.
Észter és glicerol képző tulajdonsága által, érett gyümölcsös jegyeket hoz.
Az almasavbontást elősegíti.

Alkalmazás:

•Friss, gyümölcsös vörösborok készítéséhez.

Adagolás: 20-30 g/hl