Leírás és Paraméterek
Vinartiszym Kolor
Pektin bontó enzim, hemicelluláz oldalaktivitással.
Értékmérő tulajdonságok:
Speciális enzimkészítmény, nagyfokú aktivitással.
A vörös cefre Vinartiszym Kolorral történő kezelése során, a bogyó héjszerkezetében felhalmozódott vörös színanyagok, tanninok gyorsabban, magasabb százalékban nyerhetők ki.
Alkalmazási terület:
Friss, gyümölcsös borok, valamint testes fahordós érlelésre szánt vörösborokhoz. Színkinyeréshez, maceráláshoz.
Adagolás:
2-4 g/100 kg szőlő.
Termék használat:
1: 5, 1: 10 arányban, vízben elkeverni, majd a szőlőhöz adagolni, alapos elkeverés mellett.
Tárolás:
Eredeti csomagolásban, szavatossági idő 3 év.
Csomagolás:
50 g
Származási ország:
EU