Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VINARTIS ZYM FLASH 25kg

15.300 Ft
Menny.:KILóGRAMM
Legkisebb rendelhető mennyiség: 25!
Cikkszám: 4020222000
Elérhetőség: Raktáron

Vinartiszym Flash


Az ár 1kg termékre vonatkozik

A Vinartiszym Flash a borászatban és a szőlőlé-feldolgozásban használható speciális enzim készítmény.

Leírás és Paraméterek

Vinartiszym Flash


A Vinartiszym Flash a borászatban és a szőlőlé-feldolgozásban használható speciális enzimkészítmény. A pektináz magas cellulózbontó oldalaktivitást tartalmaz, és kitűnően alkalmazható a kékszőlőből való színkinyerésre. Az enzim fokozza a szőlő sejtfalának macerációját és gyorsítja a színanyagok felszabadulását. A thermovinifikációs vörösborkészítéshez különösen alkalmas.

Kiemelkedően gyors pektinbontó hatásának köszönhetően, flotációs célra is kifejezetten ajánlott.

A készítmény nem tartalmaz tartósítószert és olyan nemkívánatos oldalaktivitásokat, mint pl. a cinnamil-észteráz.

Az enzimet az Aspergillus niger egyik specifikus kultúrájától nyerik.


- IUB No.: 3.2.1.15
- CAS No: 9032-75-1



Tulajdonságok:


- folyékony termék
- barna színű
- fajsúly: 1,15 g/ml



Aktivitás:

A Vinartiszym Flash deklarált minimum aktivitása 300 PA.

A PA a reciprok értéke annak a kg-ban mért enzimmennyiségnek, amely 100 liter standard almalé standard körülmények közötti (50

Alkalmazás:

A Vinartiszym Flash különösen alkalmas a vörösborkészítésben a színkihozatal és a szűrés javítására. A héjon erjesztés alatt a szőlő sejtfalainak macerációja meggyorsítja a színanyagok felszabadulását, és magasabb színanyag-mennyiséget eredményez, jobb préselhetőséget teremt.

Specifikáció:

A termék megfelel a FAO/WHO Élelmiszeradalékok Közös Szakértői Bizottság (JEFCA) és a Élelmiszer Kémiai Kódex (FCC) előírásainak.

A teljes élőcsíraszám az 5x10

Tárolás:

Hűvös helyen (10 °C alatt) tárolva az aktivitás csökkenése kevesebb, mint 10 % egy éven belül.


Kezelés:

Az enzim irritálhatja a bőrt és a szemet; a por alakú enzim belélegzése a légzőszervek érzékenységét válthatja ki.