Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tann Marasco

6.390 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4120031000
Elérhetőség: Raktáron

Tann Marasco


Kiváló minőségű és tisztaságú tanninok speciális kivonata.

Általános jellemzők
A Marasco egy speciális, komplex tannin készitmény amely borok széles skálájához alkalmas. A legújabb polifenolokkal és természetes antioxidánsokkal kapcsolatos kutatások eredménye. A redox potenciál kezelése mindig is rendkívül összetett és változatos volt a bor típusától függően.

Alkalmazás
A MARASCO abszolút újdonság a borágazatban a rozéborokkal előforduló szabadgyökök okozta problémák leküzdésében. A Marasco tanninok, szerves savak és poliszacharidok keveréke, amelyeket egy un. redoxi láncot alkotva képesek deaktiválni a borban jelenlévő bármilyen szabad gyököket. A polifenolos komponens gallikus, gallo-ellagikus és pro antocianidinicumokból áll, amelyek különböző fokú gallo termeléssel és molekulatömeggel rendelkeznek. Mindegyik polifenol különböző redoxipotenciált mutat, a gyökök lekötésében különböző kapacitással bir, igy megfelelő módon szabályozott szinergikus hatás és tartósság jellemzi még alacsony dózisokban is.

A MARASCO alkalmas fiatal vörös és rozé borokhoz: fokozza a gyümölcsösséget, különösen a piros bogyósokat előtérbe helyezve.

Adagolás
Laboratóriumi próba alapján meghatározható (kb. 2-10 g/hl).

Használat
1:3 arányban hideg vízben, vagy borban feloldjuk és a kezelendő tételhez adjuk.

Tárolás
A bontatlan csomagot jól szellőző, hűvös, száraz helyen tároljuk. A bontott csomagot jól visszazárva ugyanilyen körülmények között tároljuk.

Származás: EU

Nettó tömeg: 100g

Leírás és Paraméterek

Tann Marasco


Kiváló minőségű és tisztaságú tanninok speciális kivonata.

Általános jellemzők
A Marasco egy speciális, komplex tannin készitmény amely borok széles skálájához alkalmas. A legújabb polifenolokkal és természetes antioxidánsokkal kapcsolatos kutatások eredménye. A redox potenciál kezelése mindig is rendkívül összetett és változatos volt a bor típusától függően.

Alkalmazás
A MARASCO abszolút újdonság a borágazatban a rozéborokkal előforduló szabadgyökök okozta problémák leküzdésében. A Marasco tanninok, szerves savak és poliszacharidok keveréke, amelyeket egy un. redoxi láncot alkotva képesek deaktiválni a borban jelenlévő bármilyen szabad gyököket. A polifenolos komponens gallikus, gallo-ellagikus és pro antocianidinicumokból áll, amelyek különböző fokú gallo termeléssel és molekulatömeggel rendelkeznek. Mindegyik polifenol különböző redoxipotenciált mutat, a gyökök lekötésében különböző kapacitással bir, igy megfelelő módon szabályozott szinergikus hatás és tartósság jellemzi még alacsony dózisokban is.

A MARASCO alkalmas fiatal vörös és rozé borokhoz: fokozza a gyümölcsösséget, különösen a piros bogyósokat előtérbe helyezve.

Adagolás
Laboratóriumi próba alapján meghatározható (kb. 2-10 g/hl).

Használat
1:3 arányban hideg vízben, vagy borban feloldjuk és a kezelendő tételhez adjuk.

Tárolás
A bontatlan csomagot jól szellőző, hűvös, száraz helyen tároljuk. A bontott csomagot jól visszazárva ugyanilyen körülmények között tároljuk.

Származás: EU

Nettó tömeg: 100g