Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tann Bacca Rossa 100 gr

10.650 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4120028000
Elérhetőség: Raktáron

Tann Bacca Rossa


Francia tölgyfából készített magas minőségű tannin kivonat.


Általános jellemzők
A BACCA ROSSA-t a Vendea (Cognac, Bordeaux), a Loire régió francia tölgyéből állítják elő amely szigorúan vizes közegben történő természetes extrakcióval, ill ’kézműves’ eljárással történik. A rendkívül alacsony vezetőképességű víz, a kémiai és biológiai termékek használata nélkül elvégzett extrakciós folyamatok garantálják a természetes terméket.

Alkalmazás
A BACCA ROSSA egy nagyon édes tannin, amelyet fiatal és struktúrált vörösborokhoz, közepes és nagy struktúrájú rozéborokhoz ajánljuk. Különösen fokozza a borok frissességét és a gyümölcsös aromákat, amelyek piros bogyókra utalnak, cseresznye stb.

Adagolás
Laboratóriumi próba alapján meghatározható (kb. 4-5 g/hl).

Használat
1:20 arányban borban elkeverjük, majd a kezelendő tételhez adjuk. Optimális kontaktidő: 24-36 óra

Tárolás
A bontatlan csomagot jól szellőző, hűvös, száraz helyen tároljuk. A bontott csomagot jól visszazárva ugyanilyen körülmények között tároljuk.

Származás: EU

Netto tömeg: 100g

Leírás és Paraméterek

Tann Bacca Rossa


Francia tölgyfából készített magas minőségű tannin kivonat.


Általános jellemzők
A BACCA ROSSA-t a Vendea (Cognac, Bordeaux), a Loire régió francia tölgyéből állítják elő amely szigorúan vizes közegben történő természetes extrakcióval, ill ’kézműves’ eljárással történik. A rendkívül alacsony vezetőképességű víz, a kémiai és biológiai termékek használata nélkül elvégzett extrakciós folyamatok garantálják a természetes terméket.

Alkalmazás
A BACCA ROSSA egy nagyon édes tannin, amelyet fiatal és struktúrált vörösborokhoz, közepes és nagy struktúrájú rozéborokhoz ajánljuk. Különösen fokozza a borok frissességét és a gyümölcsös aromákat, amelyek piros bogyókra utalnak, cseresznye stb.

Adagolás
Laboratóriumi próba alapján meghatározható (kb. 4-5 g/hl).

Használat
1:20 arányban borban elkeverjük, majd a kezelendő tételhez adjuk. Optimális kontaktidő: 24-36 óra

Tárolás
A bontatlan csomagot jól szellőző, hűvös, száraz helyen tároljuk. A bontott csomagot jól visszazárva ugyanilyen körülmények között tároljuk.

Származás: EU

Netto tömeg: 100g