Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TANIN ARGUMES 0,5/1

30.700 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4010024000
Elérhetőség: Raktáron

Tann Agrumes


Kiváló minőségű és tisztaságú tanninok speciális kivonata.


Általános jellemzők
Az Agrumes egy speciális, komplex tannin készitmény amely borok széles skálájához alkalmas. A legújabb polifenolokkal és természetes antioxidánsokkal kapcsolatos kutatások eredménye.

Alkalmazás
Az AGRUMES abszolút újdonság a borágazatban a fehérborokkal előforduló szabadgyökök okozta problémák leküzdésében. Az AGRUMES tanninok, szerves savak és poliszacharidok keveréke, amelyeket egy un. redox láncot alkotva képesek deaktiválni a borban jelenlévő bármilyen szabad gyököket. A polifenolos komponens gallikus, gallo-ellagikus és pro antocianidinicumokból áll, amelyek különböző fokú gallo termeléssel és molekulatömeggel rendelkeznek. Mindegyik polifenol különböző redoxpotenciált mutat, a gyökök lekötésében különböző kapacitással bir, igy megfelelő módon szabályozott szinergikus hatás és tartósság jellemzi még alacsony dózisokban is.

Az AGRUMES összetett és strukturált fehérborok számára ajánlott: az aromaintenzitás fokozza, különösen a citrusos jegyeket növeli.

Adagolás
Laboratóriumi próba alapján meghatározható. kb. 2-10 g/hl

Tárolás
A bontatlan csomagot jól szellőző, hűvös, száraz helyen tároljuk. A bontott csomagot jól visszazárva ugyanilyen körülmények között tároljuk.

Származás: EU

Nettó tömeg: 500g
Gyártó: LAFOOD GROUP S.R.L.

Leírás és Paraméterek

Tann Agrumes


Kiváló minőségű és tisztaságú tanninok speciális kivonata.


Általános jellemzők
Az Agrumes egy speciális, komplex tannin készitmény amely borok széles skálájához alkalmas. A legújabb polifenolokkal és természetes antioxidánsokkal kapcsolatos kutatások eredménye.

Alkalmazás
Az AGRUMES abszolút újdonság a borágazatban a fehérborokkal előforduló szabadgyökök okozta problémák leküzdésében. Az AGRUMES tanninok, szerves savak és poliszacharidok keveréke, amelyeket egy un. redox láncot alkotva képesek deaktiválni a borban jelenlévő bármilyen szabad gyököket. A polifenolos komponens gallikus, gallo-ellagikus és pro antocianidinicumokból áll, amelyek különböző fokú gallo termeléssel és molekulatömeggel rendelkeznek. Mindegyik polifenol különböző redoxpotenciált mutat, a gyökök lekötésében különböző kapacitással bir, igy megfelelő módon szabályozott szinergikus hatás és tartósság jellemzi még alacsony dózisokban is.

Az AGRUMES összetett és strukturált fehérborok számára ajánlott: az aromaintenzitás fokozza, különösen a citrusos jegyeket növeli.

Adagolás
Laboratóriumi próba alapján meghatározható. kb. 2-10 g/hl

Tárolás
A bontatlan csomagot jól szellőző, hűvös, száraz helyen tároljuk. A bontott csomagot jól visszazárva ugyanilyen körülmények között tároljuk.

Származás: EU

Nettó tömeg: 500g