Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tannin Agrumes 100g

6.390 Ft
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4120027000
Elérhetőség: Raktáron

Tann Agrumes 100g


Kiváló minőségű és tisztaságú tanninok speciális kivonata.

Leírás és Paraméterek

Tann Agrumes


Kiváló minőségű és tisztaságú tanninok speciális kivonata.


Általános jellemzők
Az Agrumes egy speciális, komplex tannin készitmény amely borok széles skálájához alkalmas. A legújabb polifenolokkal és természetes antioxidánsokkal kapcsolatos kutatások eredménye.

Alkalmazás
Az AGRUMES abszolút újdonság a borágazatban a fehérborokkal előforduló szabadgyökök okozta problémák leküzdésében. Az AGRUMES tanninok, szerves savak és poliszacharidok keveréke, amelyeket egy un. redox láncot alkotva képesek deaktiválni a borban jelenlévő bármilyen szabad gyököket. A polifenolos komponens gallikus, gallo-ellagikus és pro antocianidinicumokból áll, amelyek különböző fokú gallo termeléssel és molekulatömeggel rendelkeznek. Mindegyik polifenol különböző redoxpotenciált mutat, a gyökök lekötésében különböző kapacitással bir, igy megfelelő módon szabályozott szinergikus hatás és tartósság jellemzi még alacsony dózisokban is.

Az AGRUMES összetett és strukturált fehérborok számára ajánlott: az aromaintenzitás fokozza, különösen a citrusos jegyeket növeli.

Adagolás
Laboratóriumi próba alapján meghatározható. kb. 2-10 g/hl

Tárolás
A bontatlan csomagot jól szellőző, hűvös, száraz helyen tároljuk. A bontott csomagot jól visszazárva ugyanilyen körülmények között tároljuk.

Származás: EU

Nettó tömeg: 100g