Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TAN UVA AROM 0,5/1

30.700 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4010324000
Elérhetőség: Raktáron

Tann UVA Arom


Muskotály szőlőhéjból készített tannin kivonat.

A TANN UVA AROM frissen, muskotály szőlőhéjból készül. Nagy, átlagos molekulatömeg jellemzi, erősen strukturáló és antioxidáns.
Gyártó: LAFOOD GROUP S.R.L.

Leírás és Paraméterek

Tann UVA Arom


Muskotály szőlőhéjból készített tannin kivonat.

Általános jellemzők
A TANN UVA AROM frissen, muskotály szőlőhéjból készül. Nagy, átlagos molekulatömeg jellemzi, erősen strukturáló és antioxidáns.

Közvetlenül a betakarítás után a szőlőt elválasztják a száraktól és magvaktól. Ezután a héjt tisztított vízzel és etanollal extrahálják. A kapott folyadékot alkohollal választják el, majd vízzel hígítják tisztításhoz. A koncentrációt követően a terméket speciális berendezésekben atomizálják. A vegyi termékek hiánya garanciát jelent a természetes termék elkészitésére.


Alkalmazás
Az adott évszakok alakulása és egyes szőlőfajták esetében előfordulhatnak polifenolikus hiányosságok, amelyek elősegítik az oxigén borban való elterjedését, majd a szabad gyökök kialakulását, amelyek megtámadják az észtereket és a terpéneket, megváltoztatják az aromás szerkezetet, vagy reagálhatnak az antociánokkal, amelyek a polimerizációt és a kicsapódást okozzák. A tannin proantocianidin szabályozza a redoxpotenciált, megakadályozza és blokkolja a szabad gyökök hatását, ezáltal garantálja a bor helyes fejlődését.

A Tann UVA AROM egy nagyon édes tannin, amely hatékonyan növeli a fehér és vörösborok szerkezetét. Az érlelés bármelyik szakaszában alkalmazható.

Adagolás
Laboratóriumi próba alapján meghatározható(kb. 2-10 g/hl).

Használat
1:3 arányban hideg vízben, vagy borban feloldjuk és a kezelendő tételhez adjuk.

Tárolás
A bontatlan csomagot jól szellőző, hűvös, száraz helyen tároljuk. A bontott csomagot jól visszazárva ugyanilyen körülmények között tároljuk.

Származás:EU

Nettó tömeg:500g