Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TALENT LIVELY (SOL. POLYASPARTATE ÉS ARABIC GUM) 25kg

4.826 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
Menny.:KILóGRAMM
Legkisebb rendelhető mennyiség: 25!
Cikkszám: 4090019000
Egységár: 4.826,00 Ft/KILóGRAMM
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Talent Lively 25kg
speciális kálium-poliaspartát készítmény borkő- és kolloid stabilizáláshoz vörös és rozéboroknálÁltalános jellemzők

A TALENT LIVELY egy speciális oldat, amely kálium-poliaszpartát, gumiarábikum, kén-dioxid és demineralizált víz elegye. A TALENT LIVELY a borkő és kolloid stabilizálással kapcsolatos legújabb kutatások eredménye vörös és rozé borok esetében. Allergénmentes genetikailag nem módosított termék. A TALENT LIVELY kiváló minőségű alapanyagokból készül, amelyek megfelelnek a Codex Oenologique International előírásoknak. Az alacsony pH és kén-dioxid tartalom miatt a termék tartós mikrobiológiai stabilitású. Nem változtatja meg a kezelt borok szűrhetőségét, javítja a bor érzékszervi tulajdonságait, megőrzi a színét és az aromafrissességet. Használatával elkerülhető a hidegstabilizálás. A kálium-poliaszpartát megakadályozza kálium-bitartarát kristályok képződését, így nem engedi kicsapódni azokat a borban.


Adagolás


Az adagolt mennyiséget az analitikai paraméterek alapján kell meghatározni, javasolt a laboratóriumi vizsgálatok elvégzése .
adagolás 40-200ml/hl
Palackozásra kész enyhén zavaros boroknál (zavarosság <12 NTU) ajánlott a TALENT LIVELY használata
A kezelt boroknak instabil fehérjéktől mentesnek kell lennie, nem tartalmazhatnak lizozimot (A TALENT LIVELY reagálhat a fehérjékkel és lizozimmal, ennek következtében zavarosságot okozhat.)Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.


Csomagolás
20kg és 1kg