Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TALENT HUNDRED (K-POLYASTARTATE) 10 % 25kg

4.826 Ft (3.800 Ft + ÁFA)
Menny.:KILóGRAMM
Legkisebb rendelhető mennyiség: 25!
Cikkszám: 4090018000
Egységár: 4.826,00 Ft/KILóGRAMM
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Talent Hundred
speciális kálium-poliaspartát készítmény borkőstabilizáláshoz
Általános jellemzők

A Talent Hundred egy speciális oldat, amely kálium-poliaszpartát, kén-dioxid és demineralizált víz elegye. Allergénmentes genetikailag nem módosított termék. Kiváló minőségű alapanyagokból készül, amelyek megfelelnek a Codex Oenologique International előírásoknak. A Talent Hundred egy újítás a borászatban a borok borkősav stabilizációja szempontjából. A kálium-poliaszpartát megakadályozza kálium-bitartarát kristályok képződését, így nem engedi kicsapódni azokat a borban. A kezelt borok érzékszervi tulajdonságait és borok szűrhetőségét nem változtatja meg. Vörös-, rozé- és fehérboroknál egyaránt alkalmazható. Használatával a bor minősége és organoleptikus tulajdonságai az idő előrehaladtával változatlanok maradnak. Ellenáll a magas hőmérsékletnek így pasztőrözött boroknál is alkalmazható. Nem befolyásolja a vörösborban jelenlévő antocianinokat. Használatával elkerülhető a hidegstabilizálás. A termék mikrobiológiai stabilitását az alacsony pH és a kén-dioxid-tartalom teszi lehetővé.


Adagolás

Az adagolt mennyiséget az analitikai paraméterek és a termék típusa alapján kell meghatározni, javasolt a laboratóriumi vizsgálatok elvégzése.
Az EU-ban megengedett legnagyobb dózis legfeljebb 100 ml/hl.
Adagolás 20-100ml/hl
Az instabil színű vörösborok esetében kezelést kell végezni a Talent Hundred hozzáadása előtt.
felhasználható palackozásra kész boroknál
(zavarosság <1 NTU).
.A kezelt boroknak instabil fehérjéktől mentesnek kell lennie, nem tartalmazhatnak lizozimot (A talent hundred reagálhat a fehérjékkel és lizozimmal, ennek következtében zavarosságot okozhat.)


Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó.


Csomagolás
25kg és 1kg