Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SIHA GESIL 1kg

8.600 Ft
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4070018000
Elérhetőség: Raktáron

SIHA Gesil 1kg


Zselatinból, módosított szilikátokból és PVPP-ből készült, Kazeinmentes kombinált derítőszer mustok kezelésére.
A nemkivánatos anyagok korai eltávolításával az aromatikus jegyek jelentős növekedése mellett, mély szín védelem jellemzi.

Leírás és Paraméterek

SIHA Gesil


Mustok derítésére

Általános jellemzők:
A SIHA GESIL egy zselatinból, módosított szilikátokból és PVPP-ből készült kazeinmentes kombinált derítőszer, amelyet must kezelésére használnak. Biztosítja a nemkívánatos fenolok jelentős csökkenését gyors és tömör üledékképzése mellett.

A SIHA GESIL speciális előnyei: kazeinmentes, az egyes komponensek nagy hatékonysága, gyors és tömör üledék képzés, a nemkívánatos anyagok korai eltávolítása miatt az aromatikus jegyek jelentős növekedése, korai tannin korrekció a nagy mechanikai igénybevételnek kitett szőlőből származó mustokban, mély szín elleni védelem. Korai szakaszban megoldja a harmonizációs problémákat, ezáltal jelentősen csökkenti a fiatal borok derítési igényét. Az erjedés biztonságát növeli mivel az azt befolyásoló anyagok gyorsabban és átfogóbban kerülnek eltávolításra az erjedés előtt.

Adagolás:
Közvetlenül a mustba alapos eloszlatás, kevertetés mellett. További 5-10 perc kevertetés után a kezelt mustot 5 - 8 órás reakcióidő után lefejthetjük az üledékről.

Egészséges szőlőből készült must esetén: 20-30g/hl

Olyan szőlőből származó mustok esetén, amelyeket nagy mechanikai igénybevételnek tettek ki, vagy amely rothadásnak indult: 40-50g/hl

Tárolás:
Hűvös, száraz és szagtalan helyen tartandó. Megnyitás után a csomagokat rövid időn belül fel kell használni.

Származás: EU

Nettó tömeg: 1000g