Leírás és Paraméterek
POWERLEES ROUGE 1 kg kiszerelésben
Összetevők:
Inaktivált élesztő, amely gazdag mannoproteinekben (stabilizáló hatás) és Hsp12 membránfehérjében.
- ß-glükanáz (ß 1-3, ß 1-6), amely felgyorsítja a fent említett összetevők kivonását, a borba való korai diffúzió érdekében.
Ezért a POWERLEES® Rouge :
- Az élesztősejtek komponenseit az erjedési fázisból a finom és lágy borokba juttatja.
- Elősegíti a sejtben jelenlévő, nagy érzékszervi potenciállal rendelkező vegyületek (Hsp12 fehérjéből származó sapid peptid) extrakcióját.
- Hozzájárul a bor stabilizálásához az élesztőből származó mannoproteinek frakcióinak diffúziójával.
- Megkönnyíti a szűrési lépéseket.
ADAGOLÁS:
- 15 és 40 g/hL (150 - 400 ppm) kívánt hatásnak megfelelően.
1 kg-os kiszerelés