Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PEPENERO 05,/1

6.400 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4020026000
Elérhetőség: Előrendelhető

Pepenero


Saccharomyces cerevisiae var. bayanus


- Alkohol tolerancia 21,0 % (v/v)
- Optimális erjesztési hőmérséklet 14 – 32- Nagy erősségű, gyors, stabil erjesztés
- Alacsony tápsó szükséglet
- Alacsony illósav és acetaldehid képzés
- Rossz körülmények között is jól erjeszt (magas alkohol, beteg szőlő, magas hőm.)
- Növeli a komplexitást ízben, illatban egyaránt.


Alkalmazás:


- Magas érlelési potenciálú vörösborokhoz fejlesztett, fűszeres, likőrös aromákat adó törzs.
- Újraoltáshoz is.
- 70-80 milliárd élesztősejt/g!


Adagolás: 20g/hl

Nettó tömeg: 500g

Származás: Olaszország
Gyártó: LAFOOD GROUP S.R.L.

Leírás és Paraméterek

Pepenero


Saccharomyces cerevisiae var. bayanus


- Alkohol tolerancia 21,0 % (v/v)
- Optimális erjesztési hőmérséklet 14 – 32- Nagy erősségű, gyors, stabil erjesztés
- Alacsony tápsó szükséglet
- Alacsony illósav és acetaldehid képzés
- Rossz körülmények között is jól erjeszt (magas alkohol, beteg szőlő, magas hőm.)
- Növeli a komplexitást ízben, illatban egyaránt.


Alkalmazás:


- Magas érlelési potenciálú vörösborokhoz fejlesztett, fűszeres, likőrös aromákat adó törzs.
- Újraoltáshoz is.
- 70-80 milliárd élesztősejt/g!


Adagolás: 20g/hl

Nettó tömeg: 500g

Származás: Olaszország