Leírás és Paraméterek
A hőmérséklet (általában kb. 80°C) határozza meg a mikroorganizmusok/enzimek dezaktiválódási szintjét, hogy a gyümölcslé hosszabb ideig eltarthasson.
A rendszer műszaki jellemzői:
• A gyümölcslé hőmérsékletének automatikus szabályozása
• Rozsdamentes acél gumi járókerekes szivattyúval
• jó energiahatékonyság
• NAGYON ALACSONY hőmérsékletkülönbség a termék és a fűtővízkör között
• Elektromos kazán automatikus hőmérsékletszabályozással
• A gyümölcslé és a víz hőmérsékletének kijelzése
• Cső a csőben hőcserélő AISI304
• Nagy hatékonyság az ellenáramú elvnek köszönhetően.
• Csatlakoztatásra kész
• Alkalmas szűrt és zavaros folyadékokhoz
• Porszórt rozsdamentes acélból készült erős keretre szerelve
Műszaki adatok:
• Mod. frutty 250el automata
• Hosszúság/szélesség/magasság 1200 x 800 x 1700 mm
• Teljesítmény 250 l/h (16°C és 80°C között)
• Hőcserélő felület 1,3 m2
• KOAX hőcserélő AISI304-ben
• Fűtés: villanybojler
• Elektromos csatlakozási fűtés: 400 V 50 – 60 Hz 3 fázis
• Fogyasztás 24 kW – névleges áram 34,78A Biztosíték 40A
• Vezérlőegység és szivattyú: 220 V 50 – 60 Hz egyfázisú 400 Watt
• DIN 25-ös lé
• DIN 20-as gyümölcslé