Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LAFFORT LAFAZYM PRESS-B 100 g enzim

8.400 Ft (6.614 Ft + ÁFA)
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4020106000
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

LAFAZYM PRESS-B enzim 100 g kiszerelésben


Prémium fehér és rosé borokhoz ajánlott

Különösen fehér- és rosé borok préselésére bortípustól függetlenül.
- Pektolitikus enzim sok másodlagos aktivitással.
- Javítja a színlé mennyiségét és a préselés lényeredékét. (fehér és rosé).
- Csökkenti a préselés hosszát és a ciklusok számát.
- Segíti a musttisztítást és a szűrhetőséget.

Adagolás: 2 - 5 g/100kg szőlő