Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LAFFORT LAFAZYM AROM-B 100g enzim

14.060 Ft (11.071 Ft + ÁFA)
Menny.:DARAB
Cikkszám: 4020114000
Elérhetőség: Raktáron

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

LAFAZYM AROM-B enzim 100g kiszerelésben
Vörös, fehér és rosé borokhoz ajánlott



Ajánlott aromagazdag borok készítéséhez: Riesling, Gewurztraminer, Chenin, Grenache, Syrah, stb..
- Pektolitikus enzim és ß-glükozidáz készítmény.
- Elősegíti a bor aroma intenzitását a glikolizált prekurzorokkal (terpének, norisoprenoids...)
rendelkező szőlőfajták esetén.
- Alkalmazás: készre kezelt boron és alapborokon.

Adagolás: 2 - 4 g/hL.