Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HOBRA SZŰRŐLAP S15 20*20

220 Ft (173 Ft + ÁFA)
Menny.:DARAB
Legkisebb rendelhető mennyiség: 20!
Cikkszám: 4050488000
Egységár: 220,00 Ft/DARAB
Elérhetőség: Raktáron

HOBRA SZŰRŐLAP S15 20x20
20db / csomag


2mikron

Leírás és Paraméterek

HOBRA SZŰRŐLAP S15 20*20


Mélységi szűrőlapok italok, gyógyszeripari anyagok, kozmetikumok és egyéb folyadékok szűréséhez.
A Hobrafilt mélységi szűrőlapok kiváló minőségű alapanyagokból készülnek.
Minden beszállított alapanyag és késztermék szigorú beléptető és kiléptető laboratóriumi vizsgálaton megy keresztül, amely garantálja a termék műszaki paramétereinek állandó, a piac elvárásainak megfelelő, jó minőségét.

A sikeres szűrés előfeltételei:

A szűrőlapok behelyezése a szűrőgépbe:

A szűrőlapok durva kialakítású bemeneti oldallal és finom kialakítású/cégemblémát, szűrő-lemez típust és adagot tartalmazó/kimeneti oldallal rendelkeznek, amelyet egymással szembe forgatva, a szűrőgép kezelési utasításában leírt módon helyezzük a szűrőgép keretei közé!
Kérjük, ügyeljen a figyelmes munkavégzésre! Soha ne használjon sérült, törött vagy repedt szűrőlapot!

Szűrési feltételek:

- lassú indulás,
- állandó, egyenletes átfolyás,
- állandó lüktetésektől mentes szűrési sebesség,
- az ajánlott teljesítmény (l/m2/h) és a maximális megengedett nyomáskülönbség betartása,
- a szűrőgép szivattyújának indulása és leállása során el kell kerülni a hirtelen nyomás-változást ("nyomásütést"), kerülő ág ( by-pass) alkalmazásával,
- a lehetőségekhez képest megszakítás nélküli szűrés,
- el kell kerülni a levegő hozzászívást.

Fertőtlenítés:

A szűrőberendezés fertőtlenítést szűrésirányban végezzük. A legbiztosabb, ha a fertőtlenítést 85-90 °C meleg vízzel végezzük. A szűrőlapokkal egy időben szűrőgép kereteinek, szerelvényeinek és az elvezető tömlőszakasz fertőtlenítése is elvégezhető, forró víz, vagy gőz segítségével. A megfelelő alsó nyomásérték 60 kPa (0,6 bar), megfelelő hőmérséklet 112 °C. A forrógőzös fertőtlenítést megelőzően a lemezeket a vízbe kell áztatni.

A szűrőlemezek elárasztása vízzel:

A szűrőlapok behelyezése után, a szűrőgép szorító szerkezetét enyhén meghúzzuk, majd a belépőszelep lassú, részleges nyitásával elárasztjuk ivóvízzel. Eközben a kifolyás mértékét úgy korlátozzuk, hogy mintegy 20kPa (0,2 bar) nyomást hozzunk létre. A feltöltést addig folytatjuk, amíg a víz el nem jut a berendezés minden részébe, és el nem árasztja teljesen a lemezeket. Ha szükséges, a szorító szerkezeten ismét húzzunk annyira, hogy a szűrőkeretek közötti tömítő gyűrűknél a csöpögés megszűnjön. Ezután a bemeneti és kimeneti szelepek lassú nyitásával nyomás alá helyezzük a szűrőgépet.

A szűrőlemezek átöblítése:

Az átöblítést mintegy 10-15 percig végezzük, szűrésirányban, és az öblítést követő üzemi termékszűrés teljesítményének megfelelő teljesítménnyel ( l/m2/h). Az öblítést addig folytatjuk, amíg a szűrőn átfolyó víz el nem éri a teljesen tiszta és mellékízektől mentes állapotot.