Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HC DPE PERECETSAV 5kg

690 Ft
Menny.:KILóGRAMM
Legkisebb rendelhető mennyiség: 5!
Cikkszám: 4040155000
Elérhetőség: Raktáron

HC DPE PERECETSAV
Kizárólag személyes átvétellel! Futárszolgálattal nem szállítható!Folyékony, rendkívül gyorsan ható, habzásmentes fertőtlenítőszer. A vegyszer a hidrogén-peroxid és a perecetsav stabilizált kombinációján alapul. Már alacsony hőmérsékleten (5-20°C-on) megbízhatóan elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és spórákat. Az élelmiszeripar minden területén kiválóan alkalmazható, tejipar, sör- és italipar fertőtlenítőszereként.

Leírás és Paraméterek

HC DPE PERECETSAV


Folyékony, rendkívül gyorsan ható, habzásmentes fertőtlenítőszer. A vegyszer a hidrogén-peroxid és a perecetsav stabilizált kombinációján alapul. Már alacsony hőmérsékleten (5-20°C-on) megbízhatóan elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, gombákat és spórákat. Az élelmiszeripar minden területén kiválóan alkalmazható, tejipar, sör- és italipar fertőtlenítőszereként.

A fertőtlenítendő felületeknek savval szemben ellenállónak kell lenniük. A maximum 1%-os használati oldatok nem támadják meg a krómnikkel acélt, a horganyzott vasat, valamint a saválló műanyagokat /mint polietilén, polisztirol, teflon/.

A horganyzott vasfelületek, valamint a színesfémek a vegyszer hatására csak csekély mértékben károsodnak.


Kizárólag személyes átvétellel megvásárolható!
Futárszolgálattal való kézbesítése nem lehetséges.