Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ENOITALIA BB 50 BAG IN BOX TÖLTŐ

Cikkszám: 9040228000
Elérhetőség: Előrendelhető

ENOITALIA BB 50 BAG IN BOX TÖLTŐ


Beg in box BB50 Videó

Leírás és Paraméterek

ENOITALIA BB 50 BAG IN BOX TÖLTŐ

 

Teljesen automatikus gép, amely kezeli a zsákok töltési, vágási és csomagolási műveleteit.
Alapfelszereltségként élelmiszer-folyadékok (bor, olaj, gyümölcslevek) feldolgozására van beállítva szobahőmérsékleten és 100 °C-on egyaránt; használható krémekkel, szószokkal, lebegő szilárd anyagokkal vagy ipari folyadékokkal (kenőolajok, szappanok).

A töltő három töltőmodulból áll (ahol a zsák nyitásának, adagolásának és zárásának kezelése történik); vágás és húzás (motoros görgős szállítószalag segítségével); csomagolás és szállítás.
Nagy megbízhatóság a SIEMENS elektronikának és az SMC pneumatikának köszönhetően.

A kerekeken elhelyezett távvezérlőpanel lehetővé teszi a kezelő számára, hogy gyorsan kezelje az összes fázist, néhány lépésben változtatva a tárolóeszközméretét (1-től 20 literig), az adagolási kalibrációkat és a munkasebességet.
Lehetőség van a gépet izobár típusú adagolórendszerrel integrálni, hogy a kezelt termékek változatlanul maradjanak, egyszerűsödjön a kalibráció kezelése és csökkenjen a gép karbantartása.

Lehetőség van a töltő különböző integrációs megoldásokkal történő beállítására a pince termelési ciklusával, ami széles választási lehetőséget hagy a kezdeti beruházás típusát illetően: a kartondobozok kézi betöltése, a megtöltött tartályok kézi kezelése, a dobozok kézi lezárása mind olyan lehetőségek, amelyek az automatikus ciklus alternatívájaként értékelhetők.

BIZTONSÁG: teljes védelem a gép használatakor a biztonsági korlátok és az időzített vezérlőáramkörök biztosításával.

EGYSZERŰSÉG: a töltési ciklus programozható, az érintőképernyős kezelőpanel és a munkafelület motorizálása lehetővé teszi, hogy a gépet néhány pillanat alatt lehessen kezelni mind a töltési műveletek, mind a mosási és fertőtlenítési műveletek során.

PONTOSSÁG: a SIEMENS PLC vezérlőpanel lehetővé teszi az összes töltési fázis kezelését, a gépet bármilyen kezelt folyadéktípushoz (bor, gyümölcslevek, olaj, víz, krémek stb.) igazítva.
Az AUTOTUNING funkció lehetővé teszi a gép automatikus kalibrálását, így nincs szükség számtalan mintavételre. A térfogatok megismételhetősége ± 0,2%-os hibával.

SEBESSÉG: a töltő által végzett összes műveletet a kezelő az igényei alapján állítja be: vákuumidő, gázbefecskendezési idők, töltési sebesség, zsáknyitási és zárási sebesség.
A gépet alapfelszereltségként 9500 l/h önfelszívó térfogatszivattyúval szállítják, gumikerékkel és fordulatszám-szabályozó inverterrel.

TISZTÍTÁS: A gép CIP-körrel fertőtleníthető a speciális rozsdamentes acél csap és az automatikus program segítségével. Továbbá a gépet 110 ° C-os gőzzel történő fertőtlenítésre tervezték.Beg in box BB50 Videó