Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CHEMISTAR ADL 30

838 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4040206000
Elérhetőség: Előrendelhető

Habzásgátló tulajdonságú lúgadditív, amely a lúgoldatok felületi feszültségét lecsökkenti, ezáltal az alumíniumfóliák, címkék feloldását meggyorsítja. Folyékony koncentrátum, amely nátronlúg oldathoz, vagy konfekcionált lúgos tisztítószerekhez adva növeli a tisztítás hatékonyságát. Speciális komponensei az aluminát-lerakódásokat, illetve a kőképződést megakadályozzák. A vízkeménységet okozó ionokat megköti, meggyorsítja a már meglévő kiválások leoldását, illetve a benne lévő diszpergálószerek megnövelik az oldat szennyeződés felvevő képességét. Megnöveli a tisztítás sebességét, illetve hatékonyságát, ami miatt a lúgtartalom jelentősen csökkenthető az additív nélkül használt mennyiséghez képest. Ez egyrészt kíméli a szerkezeti anyagokat, másrészt pedig megkönnyíti a szennyvíz kezelését. Hatására az üvegek magas fényűek lesznek. Valamennyi üveghez jól használható, kíméli a szerkezeti anyagokat. Alkalmazható az élelmiszeripar területén, a palackmosás kiváló lúgadditív készítménye.

Gyártó: HUNGARO CHEMICALS KFT.

Leírás és Paraméterek

CHEMISTAR ADL 30


Habzásgátló tulajdonságú lúgadditív, amely a lúgoldatok felületi feszültségét lecsökkenti, ezáltal az alumíniumfóliák, címkék feloldását meggyorsítja.

Folyékony koncentrátum, amely nátronlúg oldathoz, vagy konfekcionált lúgos tisztítószerekhez adva növeli a tisztítás hatékonyságát. Speciális komponensei az aluminát-lerakódásokat, illetve a kőképződést megakadályozzák.

A vízkeménységet okozó ionokat megköti, meggyorsítja a már meglévő kiválások leoldását, illetve a benne lévő diszpergálószerek megnövelik az oldat szennyeződés felvevő képességét.

Megnöveli a tisztítás sebességét, illetve hatékonyságát, ami miatt a lúgtartalom jelentősen csökkenthető az additív nélkül használt mennyiséghez képest.
Ez egyrészt kíméli a szerkezeti anyagokat, másrészt pedig megkönnyíti a szennyvíz kezelését. Hatására az üvegek magas fényűek lesznek. Valamennyi üveghez jól használható, kíméli a szerkezeti anyagokat.

Alkalmazható az élelmiszeripar területén, a palackmosás kiváló lúgadditív készítménye.
Kizárólag személyes átvétellel megvásárolható!
Futárszolgálattal való kézbesítése nem lehetséges.