Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CHEMIPON LP 100 25kg

813 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4040042000
Elérhetőség: Raktáron

CHEMIPON LP 100


Por alakú, erősen lúgos, nem habzó tisztítószer. Az összetétel gondosan meghatározott kombinációja kitűnő tisztító, diszpergáló és emulgeáló tulajdonságot biztosít, ezért kiválóan használható zsírral és fehérjével erősen szennyezett felületek tisztítására, palackmosásra, valamint borkőoldásra. Alkalmas géppel történő szóró-, keringtető-és merítő- eljárásos tisztításhoz. A vegyszer az alkalmazási feltételek betartása mellett nem támadja meg a krómnikkel acél, lúgálló műanyag, üveg felületeket, ill. nem károsítja a gumitömítéseket. Színes- vagy könnyűfémekből, alumínium vagy annak ötvözeteiből, ill. horganyzott anyagokból készült berendezések és felületek tisztítására nem ajánljuk.


Kizárólag személyes átvétellel megvásárolható!
Futárszolgálattal való kézbesítése nem lehetséges.

Leírás és Paraméterek

CHEMIPON LP 100


Por alakú, erősen lúgos, nem habzó tisztítószer. Az összetétel gondosan meghatározott kombinációja kitűnő tisztító, diszpergáló és emulgeáló tulajdonságot biztosít, ezért kiválóan használható zsírral és fehérjével erősen szennyezett felületek tisztítására, palackmosásra, valamint borkőoldásra.

Alkalmas géppel történő szóró-, keringtető-és merítő- eljárásos tisztításhoz. A vegyszer az alkalmazási feltételek betartása mellett nem támadja meg a krómnikkel acél, lúgálló műanyag, üveg felületeket, ill. nem károsítja a gumitömítéseket. Színes- vagy könnyűfémekből, alumínium vagy annak ötvözeteiből, ill. horganyzott anyagokból készült berendezések és felületek tisztítására nem ajánljuk.


Kizárólag személyes átvétellel megvásárolható!
Futárszolgálattal való kézbesítése nem lehetséges.