Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ACTIVEMANNO RED 1/1

12.100 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4021152000
Elérhetőség: Raktáron

Activemanno Red


Élesztőhéj poliszacharid és mannoprotein komplex.

Biológiai segédanyag, magas antioxidáns kapacitással a vörös must erjedéséhez. Aromaanyagok képzéséhez, színstabilizáláshoz.

Összetétel
Élesztőhéj, emelt tartalmú, azonnal oldódó mannoproteinnel, aminosavakkal, magas antioxidáns hatásfokkal. (ergosterol- aromatikus prekurzor)


Általános jellemzők
Krém színű por.

Activemanno Red olyan erjesztési adalék, mely hőkezeléssel ínaktivált élesztőhéjakból származik, esszenciális aminosavakat, és emelt dózisú antioxidáns tulajdonságú anyagokat tartalmaz. Az alkalmaztott hőkezelési eljárásnak köszönhetően magas számú szabad mannoproteint tartalmaz, ami azonnali stabilizáló hatással bír a must összetevőivel.

Aroma:


- friss, gyümölcsös jegyek megőrzése a mannoproteinek és az aromaanyagok kapcsolata révén a lében.
- a tiszta, fajtajelleges illatanyagok érzetének növelése, az által, hogy az élesztőhéj megköti a nem kívánt, rossz illatanyagokat.


Íz: poliszach. és mannoprotein tartalmának köszönhetően növeli a lágyság, kerekség érzetét.

Technológiai hatás


- aromaanyagok, színanyagok védelme (aminosavak)
- borkő- és fehérjestabilitás (korai mannoprotein hozzáadás)
- fanyarság csökkentése
- teljes alkoholos erjedés (proteinek, peptidek, vitaminok tartalma)


Alkalmazás, hatás


- a fiatal vörösborok azonnal fogyaszthatóvá válnak, a teljes erjedés végeztével
- színvédelem
- növeli a borkő és fehérje stabilitását


vörösboroknál: 10-40g/hl. Tannin hozzáadása 6 órával az Activemanno Redes kezelés előtt vagy után történjen!

Használat:
Az erjedés elején adagoljuk, egy rész Activemanno Red-hez 10 rész vizet vagy mustot adunk, összekeverjük és a teljes musthoz adjuk. Szivattyúval keverjük.

Tárolás:Száraz, jól szellőző helyen tároljuk.

Származási hely: EU

Nettó tömeg: 1kg

Leírás és Paraméterek

Activemanno Red


Élesztőhéj poliszacharid és mannoprotein komplex.

Biológiai segédanyag, magas antioxidáns kapacitással a vörös must erjedéséhez. Aromaanyagok képzéséhez, színstabilizáláshoz.

Összetétel
Élesztőhéj, emelt tartalmú, azonnal oldódó mannoproteinnel, aminosavakkal, magas antioxidáns hatásfokkal. (ergosterol- aromatikus prekurzor)


Általános jellemzők
Krém színű por.

Activemanno Red olyan erjesztési adalék, mely hőkezeléssel ínaktivált élesztőhéjakból származik, esszenciális aminosavakat, és emelt dózisú antioxidáns tulajdonságú anyagokat tartalmaz. Az alkalmaztott hőkezelési eljárásnak köszönhetően magas számú szabad mannoproteint tartalmaz, ami azonnali stabilizáló hatással bír a must összetevőivel.

Aroma:


- friss, gyümölcsös jegyek megőrzése a mannoproteinek és az aromaanyagok kapcsolata révén a lében.
- a tiszta, fajtajelleges illatanyagok érzetének növelése, az által, hogy az élesztőhéj megköti a nem kívánt, rossz illatanyagokat.


Íz: poliszach. és mannoprotein tartalmának köszönhetően növeli a lágyság, kerekség érzetét.

Technológiai hatás


- aromaanyagok, színanyagok védelme (aminosavak)
- borkő- és fehérjestabilitás (korai mannoprotein hozzáadás)
- fanyarság csökkentése
- teljes alkoholos erjedés (proteinek, peptidek, vitaminok tartalma)


Alkalmazás, hatás


- a fiatal vörösborok azonnal fogyaszthatóvá válnak, a teljes erjedés végeztével
- színvédelem
- növeli a borkő és fehérje stabilitását


vörösboroknál: 10-40g/hl. Tannin hozzáadása 6 órával az Activemanno Redes kezelés előtt vagy után történjen!

Használat:
Az erjedés elején adagoljuk, egy rész Activemanno Red-hez 10 rész vizet vagy mustot adunk, összekeverjük és a teljes musthoz adjuk. Szivattyúval keverjük.

Tárolás:Száraz, jól szellőző helyen tároljuk.

Származási hely: EU

Nettó tömeg: 1kg